Partners


Selexit vindt de IT-specialist die u zoekt.
Onze hooiberg zit vol spelden.
 
Het netwerk van Selexit is groot. Erg groot. Dus wat uw vraag ook is, wij weten de weg naar de specialist die hem kan beantwoorden. Kent u zelf een geschikte leverancier? Dan werken we samen met uw bestaande IT-partner.

We willen graag twee partners voorstellen waar Selexit veel en graag mee samenwerkt. Deze bedrijven zijn erg klantgericht en bijzonder creatief in het bedenken van oplossingen. De samenwerking heeft al meerdere malen tot succes geleid. En dan bedoelen we volledige klanttevredenheid.

FileLinx maakt informatie vindbaar
FileLinx is sinds 2001 een professionele en dynamische organisatie die zich richt op het ontwikkelen van toonaangevende en grenzeloze informatiemanagement- en bedrijfsoplossingen. Met FileLinx wordt plaats en tijdsonafhankelijk werken werkelijkheid. FileLinx biedt krachtige oplossingen voor het opslaan, vinden, linken en delen van informatie. Met FileLinx is het gebruik van bedrijfsinformatie eenvoudig en veilig.
Modelleer business applicaties zonder te programmeren
FileLinx levert een platform voor het ontwerpen, koppelen en implementeren van "next generation" business applicaties die de grip op informatie vergroot en de samenwerking tussen mensen verbetert.
   
VCD IT-groep

   
 
De kortste weg naar 1.001 intelligente IT-oplossingen? Bel +31 30 634 31 32.