Advies bij ingrijpende IT-trajecten


Gaat uw bedrijf uitbreiden, verhuizen of over op een ander systeem? Selexit analyseert
uw wensen en koppelt u aan de beste specialist. Dat scheelt u een hoop gedoe.
 
Er zijn immers erg veel IT-bedrijven, met allemaal hun eigen visie en werkwijze. Voor ondernemers die geen IT-taal spreken, is die zoektocht vaak tijdrovend en frustrerend. Selexit vormt de brug tussen uzelf en de IT-branche. De begeleiding van een ingrijpend IT-traject bestaat uit twee stappen.

Stap 1 (Voor)onderzoek en adviesrapport
Het aantal dagen dat het onderzoek duurt, is afhankelijk van de complexiteit van uw vraag. De uitvoering gebeurt deels bij u op het bedrijf via gesprekken met uw medewerkers. Op locatie kunnen we uw vraag beter begrijpen. Samen bepalen we de omvang van het project, bakenen het project duidelijk af en brengen een concreet advies uit. Tevens maken we een inschatting van de kosten en bepalen we de tijd die nodig is om alles te implementeren. Dit vatten we samen in een helder adviesdocument, zonder ingewikkelde IT-technologie├źn en vakjargon. Zo blijft alles transparant en begrijpelijk. Het rapport kunt u beschouwen als onafhankelijk advies. U kunt het goed gebruiken, ook al kiest u in de uitvoeringsfase voor uw eigen specialisten.

Stap 2 Uitvoering van het project
Wanneer Selexit uw IT-traject uitvoert, dragen wij de verantwoordelijkheid. Wij leiden en bewaken het project, sturen de verschillende IT-partners aan en staan garant voor de oplevering van het project zoals het met u is afgesproken. Wij nemen voor u de stress weg, die bij dergelijke trajecten hoort. Zo kunt u zich focussen op uw business. Volgt uit het adviesrapport ook de ontwikkeling van een nieuwe software? Dan kan Selexit deze software samen met u ontwerpen. Meestal stellen we een functioneel ontwerp op waarin al uw bedrijfsbehoeften duidelijk staan uitgetekend. In een volgende fase wordt vormgegeven aan de nieuwe toepassing en wordt het geheel technisch uitgewerkt. Selexit zal steeds bijzondere aandacht schenken aan de gebruiksvriendelijkheid, de flexibiliteit (zodat de software makkelijk aanpasbaar is in de toekomst) en de integratie in uw bestaande IT-infrastructuur.
 
De kortste weg naar 1.001 intelligente IT-oplossingen? Bel +31 30 634 31 32.